Spend less, give more!

Rustig word je wakker van het zonlicht in je ogen. Je rekt je uit, draait je nog eens om en pakt je telefoon. Eén Facebook-melding: ‘Koen is vandaag jarig, feliciteer hem met zijn verjaardag’. Arghh, dat was je totaal vergeten! En hij is nog wel je beste vriend. Wat moet je nou weer kopen in zo’n korte tijd, en in je eentje? Weer een douchegel, of toch een fles drank..

Komt deze situatie je misschien bekend voor? Waarschijnlijk wel. Maar dit had je natuurlijk makkelijk kunnen voorkomen. Hoe dan? Met een gezamenlijk cadeau! Social buying heeft veel voordelen. Niet alleen voor degene die het cadeau krijgt, maar juist ook voor de personen die het geven. Nog niet overtuigd? Hieronder vind je de belangrijkste voordelen:

Voorpret

In deze tijd van koptelefoons en series is het nou juist leuk om af en toe ook eens sociaal te doen. Bij het regelen van een groepscadeau krijg je gelijk een idee van wie er bij het feest betrokken zijn en praat je erover met de andere gasten. Zo gaat het feest al een beetje leven nog voordat het begonnen is.

Groter bedrag

Een groep heeft natuurlijk meer te besteden dan één persoon. Dat biedt mogelijkheden. En hoe groter de groep, hoe kleiner het bedrag van het uitgekozen cadeau uiteindelijk wordt. En dat is weer fijn voor jouw portemonnee.

Inspiratie

Leuk dat een hoger budget meer opties met zich meebrengt, maar dat maakt het keuzeproces natuurlijk niet echt makkelijker. Het grote voordeel van een gezamenlijk cadeau, is dat er in de groep altijd wel één persoon inspiratie heeft. Daar kun jij dan lekker op meeliften.

Duurzaam

Mits het zorgvuldig door de groep wordt aangepakt, is het dankzij het budget al snel mogelijk om een geschenk uit te kiezen waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben. Lekker duurzaam dus.

Hartstikke leuk, zo’n groepscadeau. Maar wie gaat dit regelen? Wie doen er mee? En voor hoeveel? Wie heeft er al betaald? Dat regel je allemaal heel eenvoudig met onze app. Het organiseren van een gezamenlijk cadeau wordt a Piece of Cake! En neem gelijk even een kijkje in onze webshop voor wat inspiratie. Dan ben jij misschien deze keer die ene in de groep met dat fantastische cadeau-idee.

Schoencadeautjes 2018 NL