geld terug vragen

Het Parool: Ben je een zeikerd als je steeds weer om je geld moet vragen?

Interessant artikel in het Parool over geld voorschieten en terug vragen en wat dat voor invloed kan hebben op je vriendschappen.

Komt er op neer dat niemand om zijn geld wil zeuren. Over een biertje gaan wij zeker niet moeilijk doen. Maar als je eenmaal hebt aangegeven mee te willen doen aan een gezamenlijk cadeau dan is het toch wel correct als je de organisator gewoon terugbetaald. Daar is Piece of Cake voor gemaakt. De app houdt rekening met elke portemonnee want elke deelnemer kan zijn eigen inleg kan bepalen, de organisator geeft wel een minimum aan, en als het nodig is stuurt de app automatisch herinneringen over deelname of betalingen.

Wie doet er mee en wie heeft betaald?

Het is prettig voor de deelnemers dat zij anoniem hun eigen bijdrage kunnen bepalen aan het gezamenlijke cadeau. En voor de organisator staat alles overzichtelijk bij elkaar, wie doet er mee en voor hoeveel? Dankzij Piece of Cake zijn er geen losse lijstjes meer, hij of zij hoeft alleen in de app met een simpele klik bij te houden wie het geld al heeft overgemaakt of contant gegeven, des te meer tijd heeft de organisator om een fantastisch cadeau te regelen.

 

Lees het artikel van Misha Melita hier:
https://s.parool.nl/s-a4515712/

Beeld credit: Nanne Meulendijks