Cadeautips voor tienermeisjes en pubers

Met wat voor cadeau maak je tiener meisjes nou blij, waar kan je ze leuk mee verrassen? Wij hebben voor meisjes van 12 tot ongeveer 18 jaar de volgende cadeautjes bedacht.

 

Meisjes van deze leeftijd zijn over het algemeen in meer of mindere maten met hun outfit en uiterlijk bezig. Een onuitputtelijke bron voor leuke cadeaus. We helpen je graag op weg om een leuk cadeau te vinden.

Tasje met LOVE print

Sieraden van bijvoorbeeld Anna + Nina vallen bij vrijwel alle meisjes in de smaak. Zilver of goudkleurige ringoorbellen met of zonder hanger zijn er vanaf 20 euro. Zeker voor meisjes met meerdere gaatjes in de oren is het leuk om verschillende creolen en oorbellen te hebben. Hetzelfde geldt voor kettingen, meerdere kettingen van verschillende lengtes is helemaal in, en uiteraard ook voor armbandjes. Ook leuk om te geven zijn (make-up) tasjes of een sieradendoosje om je sieraden in te bewaren.

Vanaf 12 jaar begint de middelbare school, meisjes dragen dan vrijwel geen rugzak meer, zij nemen liever hun boeken in een mooie zwarte leren tas mee naar school.

In navolging van vlogsters en insta rolmodellen, wil menig meisje ook van alles uit proberen met make-up, daar zijn ook zo veel leuke cadeautjes in te vinden zoals een mooie kwastenset, gezichtsmaskers en –reiniging en spiegels.

Klassieke Ray-Ban

Een mooie klassieke zonnebril van Ray-Ban of van Persol is altijd veilig en goed om cadeau te geven. Een wat hipper model van bijvoorbeeld IKKI is wat spannender en meer geschikt voor meisjes die al een zonnebril hebben of voor de wat hippere types.

Welke puber wil nou niet de hele tijd naar muziek luisteren? Een koptelefoon, EarPods geven urenlang plezier. Voor degene die er van houden om een feestje te bouwen is een kleine portable speaker ook helemaal te gek of een Sonos Play 1 of 3 voor in haar kamer.

 

 

Klik hier voor cadeautips voor puberjongens