Draadloze speaker

Cadeautips voor tiener en puberjongens

Met wat voor cadeau kan je tiener jongens nou verrassen, waar worden puberjongens blij van? Voor deze lastige groep jongens van 12 tot zo’n 18 jaar hebben wij de volgende cadeautips bedacht. De cadeaus variëren nogal in prijs, de duurdere cadeaus zijn erg geschikt om als groepscadeau te geven.

Vans sneakers

 

Jongens vinden hun outfit ook belangrijk. Het moet lekker zitten maar zeker ook de juiste uitstraling hebben. Een leuke trui of t-shirt van Levi’s, Polo Ralph Lauren of kleding of schoenen van Vans. Of zo’n fijne lange of korte Nike Tech joggingbroek, lekker om in te sporten of te chillen. Voor de sportievere jongens een nieuwe sporttas bijvoorbeeld van Nike, Adidas of Under Armour of een sporthorloge om zijn sportprestaties mee te stimuleren en bij te houden.

 

Draadloze speaker

Muziek luisteren is dankzij programma’s als Spotify altijd mogelijk, thuis of onderweg. Met een draadloze speaker creëert hij overal een feestje. Voor de 17- en 18-jarigen is een  Sonos Play1 of  Sonos Play3 een fantastische speaker waar ze later op kamers ook veel plezier van zullen hebben, een investering voor de toekomst. En voor een kleiner budget maar minstens zo groot plezier een koptelefoon of oortjes.

Portemonnees of pasjeshouders zijn praktische maar handige cadeaus. Een nieuwe rugzak van Eastpak of bijvoorbeeld Vans is ook fijn. Of een mooie zonnebril of horloge.

Misschien niet heel verrassend maar veel jongens vinden het gewoon leuk om alleen of met elkaar samen of online een spel op de PlayStation of Xbox te spelen. De leukste en populairste spellen voor deze spelcomputers van dit moment zijn:

Voor de PlayStation Playstation 4 Pro

Voor de Xbox

En tot slot voor de echte gadget, sport en natuurliefhebbers een drone om de mooiste beelden mee op te nemen. Deze DJI Spark is super compact en maakt prachtige stabiele beelden. Deze drone is heel erg geschikt om sportwedstrijden en -prestaties mee vast te leggen of fantastische beelden mee te maken in natuurgebieden of met vakantie.