betaalstatus in de app

App en website van Piece of Cake zijn vernieuwd

Bedankt!

Fantastisch dat er al zo veel gezamenlijke cadeaus georganiseerd worden met de Piece of Cake app. Zo leuk om bij te kunnen dragen aan de feestvreugde van een verjaardag of een bijzonder feest. Of dat nou is door vrienden te verbinden om samen een cadeau te laten organiseren of door de cadeau suggesties, Piece of Cake is er trots op.

Feedback op de app

We zijn heel blij met jullie vragen en feedback over onze app. Door het contact met gebruikers weten wij waar we de app kunnen verbeteren, mede dankzij jullie suggesties en ervaringen hebben we de volgende aanpassingen in de laatste update van onze app, doorgevoerd, zowel voor iOS als Android.

  • Eerste keer inloggen is versimpelt, wat het gebruik makkelijker maakt voor nieuwe gebruikers van de app.
  • De tekst van de WhatsApp uitnodigingen is verhelderd. Tip! Mocht je deelnemers van een groepscadeau uitnodigen via WhatsApp, dan kan je onze tekst natuurlijk zelf nog aanvullen om het persoonlijker te maken.
  • De functie waarmee je kon aangeven of iemand had betaald was een beetje verwarrend voor sommige gebruikers, deze is nu verhelderd. Door middel van een vinkje achter de status wel of niet betaald kan er nu geen onduidelijkheid meer bestaan of iemand zijn deel aan het groeps cadeau heeft voldaan. Zie foto bij deze buzz-feed.
  • En last but not least, de website is helemaal vernieuwd en past zich nu vanzelf aan aan je computer, tablet of mobieltje. Dat winkelt nu veel prettiger! Daarnaast hebben we nieuwe leveranciers voor ons cadeau assortiment, is het assortiment opnieuw gecategoriseerd en aangevuld. Bovendien zijn handige zoekfilters toegevoegd. Nieuwsgierig naar onze cadeaus en favorieten? De shop is via de app te openen of rechtstreeks via¬†www.apieceofcake.nl/shop.

Wij blijven Piece of Cake continue verbeteren om samen cadeaus organiseren nog eenvoudiger te maken. We vinden het leuk om jullie ervaringen met Piece of Cake te vernemen. Ook horen we graag als iets onduidelijk is. Laat het ons weten via hello@apieceofcake.nl, wij reageren binnen 24 uur, maar meestal veel sneller.

Dank voor jullie interesse in Piece of Cake en we hopen dat jullie er veel gemak en plezier van deze updates zullen hebben!